analytics

19 јануар, 2019

U SUSRET DANU ZALJUBLJENIH

Poklonite svoje srce sebi za ovaj Dan zaljubljenih. Volite ga malo više, da biste u njemu napravili dovoljno mesta i vremena i za druge. Učinite to, ovaj put, na nešto zanimljiviji način.

  • Napravite vežbanje da bude seksi. Plešite sami ili sa partnerom. Ako ga nemate, nađite ga. Ne pitajte me još i kako da ga nađete. Pa lepo: ko traži, nađe način, ko neće, nađe izgovor. Plešite 3 puta nedeljno, idite na folklor, idite na vežbe 3 puta nedeljno ... neka sve to traje 150 minuta nedeljjno. Slikajte se na početku ovih kura, i 6 meseci kasnije, Stavite slike na zid iznad vage za merenje. 
  • Otkačite se u slobodno vreme od TV, mobilnog i tableta. Idite kod komšija, prijatelja kojima obećavate mesecima da ćete se videti. Upalite muziku, plešite... san će biti bolji, vi ćete biti srećniji... bićete zdraviji.
  • Upišite se na kurs kuvanja, zabavićete se, upoznaćete nove prave ljude od krvi i mesa. Omogućiće Vam da pravite lepu hranu za dijetu u kojoj ćete slabiti. Što više znate o nečemu, bolje ćete se vladati. 
  • Prestanite da pušite. Poljupci će Vam biti lepši. Imaćete više vremena tokom dana. Manje ćete se umarati. Kraće i bolje spavati. Smislite unapred na šta ćete da iskoristite vreme, ono koje ste u višku, jer ne pušite. Nemojte da to bude hrana... glockanje, grickanje itd... izađite napolje... sređujte park. popravite ljuljaške, skupite đubre i sadite travu na mestima gde je nestala u parku.
  • Sklonite se od svih situacija koje Vas nerviraju, od ljudi koji Vas unesrećuju. Sklonite takve ljude od sebe, sklonite takav posao od sebe. 


Uradite nešto novo za svoje srce i za druga srca. U susret danu zaljubljenih.

Нема коментара :

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.