analytics

24 децембар, 2017

ANTIEJDŽING MEDICINA

Antiejdžing medicina (AAM) ima holistički pristup ljudskom organizmu. Danas principe i protokole antiejdzing medicine, primenjuju desetine hiljada lekara širom sveta. Uglavnom je to u privatnoj praksi, ali i u najpoznatijim Univerzitetskim klinikama. Antiejdzing medicina u budućnosti će se sve više baviti genetskom kontrolom, analizom DNK, a sada: hormonskim statusom, pravilnom ishranom, kao i adekvatnom fizičkom i psihičkom aktivnošću pojedinca.


STARENJE !!

Miš živi 2g, kanarinac 15g, slepi miš 50g. Životni vek im se razlikuje, jer imaju različite gene. U DNK možda postoji gen za starenje. Ako bi njega zamenili, produžili bi život. Čak nije potrebno ni zameniti gene, potrebno im je dati informaciju da naprave drugačije proteine.
Na nekim vrlo malim crvima rađeno je istraživanje, koje je omogućilo da im se život produži za duplo. Pri tome nisu starili ništa brže. Postoje navodi da je isto moguće i sa slepim mišom. Kako je on sisar kao i mi, da li je to moguće i sa nama?
Zamislite da ste u kafiću i da imate 30g. Upoznajete se sa ženskom koja deluje da ima isto godna. Pitate je, ona odgovara da ima 60.
Za sada su to sigurni i već utabani putevi koji pokazuju rezultate. Toliko, dok ne dođu novi.




Više o ovoj temi možete saznati u emisiji KURIR TV, koju možete pogledati OVDE.

#mojkardiolog


Нема коментара :

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.