analytics

04 јануар, 2013

Saveti doktora za 2013  1. Pitanje: Doktore, je li istina da kardiovaskularne vežbe mogu produziti život?Odgovor: Ne trošite srce vežbanjem! Sve se vremenom troši. Kao da ćete očuvati automobil ako vozite brzo!  Želite duže živjeti?  Malo odspavajte.
  2. P: Treba li smanjiti konzumaciju mesa a jesti više voća i povrća? O: Što jedu krave i ovce? Seno i travu. I to je povrće. Dakle, kad pojedete odrezak, učinkovito unosite povrće u svoj organizam. Ako su vam potrebne žitarice, jedite piletinu.
  3. P: Treba li smanjiti alkoholna pića? O: Ne, na protiv. Vino se pravi od voća. Konjak je destilirano vino, što znači da je iz voća odstranjen višak vode i ostalo je ono najbolje! Pivo se pravi od žitarica. U zdravlje!
  4. P: Koje su prednosti redovite tjelovježbe? O: Žao mi je, ne mogu se sjetiti niti jedne. Moja je filozofija - ako vas ništa ne boli, dobro je!
  5. P: Je li pržena hrana štetna? O: NISTE ME SLUŠALI!!!  Ulje se pravi od biljaka, kako to može biti štetno?
  6. P: A što je sa čokoladom? O: Pravi se od kakaovca, a to su bobice, koje takođe spadaju u voće. Najbolji antidepresiv, hrana za raspoloženje!
  7. P: Je li plivanje dobro za figuru? O: Ako je dobro za figuru, kako objašnjavate kitove?
  8. P: Da li je dobro biti u formi? O: Hej, pa i "okruglo" je forma!

Нема коментара :

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.