analytics

25 новембар, 2012

vantelesna oplodnja, sterilitet i sve sto ste zeleli da znate o tome a niste imali koga da pitate

     
 

           Izgleda da je najzad kod nas doslo vreme da se u javnosti pocne govoriti o vantelesnoj oplodnji. Konacno, s obzirom da se prva beba "iz epruvete" rodila pre tacno 35g!!!!! Za ovih 35g medicina je napredovala neverovatno. Prevazidjene su mnoge barijere, postignuti veliki uspesi. Procenat uspesnosti se povecao. Naravno, nismo usli u sve tajne toga, bilo bi i nemoguce za ovo vreme, ali smo svaki dan sve bolji i bolji. Naucnih nedoumica sada ima jos vise nego na pocetku, sto je i logicno. Medjutim, nauka i tehnologija se razvijaju neverovatnom brzinom tako da su medicinska znanja sada velika, tehnologija rada bolja, a lekovi cistiji i laksi za upotrebu.
          Ja se ovim clankom a uskoro i reklamom najpopularnijg i najdugotrajnijeg foruma u vezi sa ovom temom, koja ce stalno stajati na blogu, pridruzujem omasovljenju ove teme. Ovaj forum je i meni jako pomogao. Ukoliko mogu pomoci nesto i svojim licnim iskustvom (sada imam 'cerku od skoro 2g), tu sam.
         
           Sve sto ste oduvek zeleli da znate o neplodnosti, problemima, uzrocima, nacinima lecenja, metodama, trudnoci, roditeljstvu i dobiti bezrezervnu podrsku, sve cete saznati na:

        http://kutak.forumotion.com/  
       
         ili posetite sajt istoimenog foruma:
  
        http://kutak.weebly.com/

         Ono sto je vazno da znate: Forum postoji 5g, ima preko 3000 clanova i vise od razlicitih 7000 posetilaca dnevno!!!!! 
         Osnivacica je devojka ciji je "username" Happygirl

      

        

Нема коментара :

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.