analytics

13 фебруар, 2013

DAN ZALJUBLJENIH

Ljubavna priča koja je oduševila svet

Šezdesetgodišnja Sju Džonston iz Hjustona podelila je sa čitaocima časopisa "Hajpervokal" svoju ljubavni priču, koja je zahvaljujući šerovanju na Tviteru oduševila svet.
- Moj dragi suprug Džon i ja bili smo u braku 46 godina. Svakog Dana zaljubljenih on bi mi poslao buket najlepšeg cveća uz koji bi stigla i poruka od pet jednostavnih reči: "Moja ljubav za tebe raste". Četvoro dece, 46 buketa i život prepun ljubavi bili su njegova ostavština u trenutku kada je pre dve godine preminuo - napisala je gospođa Džonston.
Na prvi Dan zaljubljenih koji je trebalo da provede sama, 10 meseci nakon što je izgubila supruga, Sju je bila šokrana kada joj je stigao prekrasan buket.
 -  Bio je od Džona. Ljuta i slomljenog srca nazvala sam cvećaru kako bih im objasnila da je došlo do greške. Oni su mi objasnili: "Ne, gospođo. Nije u pitanju greška. Pre nego što je preminuo, vaš je suprug platio dosta godina unapred i tražio da mu garantujemo da ćete vi nastaviti da dobijate cveće na Dan zaljubljenih. Sa srcem u grlu poklopila sam slušalicu i pročitala poruku koja je bila zakačena za buket. Na njoj je pisalo: "Moja je ljubav za tebe večna"- objavila je Sju. 

Нема коментара :

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.