analytics

17 новембар, 2012

Oslabila 76kg

Uspela da izgubi 76 kilograma, iako se bavi pravljenjem kolača i torti

Kada su joj doktori rekli da neće videti kako joj deca odrastaju ako i dalje bude imala 139 kilograma, jedna žena je istog momenta rešila da promeni svoj način života.

Uspela-da-izgubi-76-kilograma-iako-se-bavi-pravljenjem-kolaca-i-torti



img








Kada joj je doktor rekao da mora da počne da razmišlja o budućnosti, jer postoji velika mogućnost da neće videti kako joj deca odrastaju, njen životni stil se istog trena promenio.

Njenu volju nije pokolebalo ni to što je neprestano bila izložena svom najvećem poroku - kolačima i tortama, koje pravi za prijatelje i porodicu, iako joj je to izazvalo poprilične probleme.



Ona je uz pomoć dijete i treninga uspela da izgubi neverovatnih 76 kilograma. U dijeti je primenila tzv. "optimizaciju obroka" koja je mnogima pomogla da izgube neželjene kilograme.

img
"Govorim ljudima da sam jedenjem došla do vitke linije. Volim 'pravu' hranu kao što su odresci, pite i sve s krompirima, ali nisam morala toga da se odreknem. Jednostavno sam ih spremala na drukčiji način", rekla je Kler i dodala da joj je gubitak težine pomogao da bude aktivnija s decom.

"Nisam htela da se mojoj djeci rugaju zbog moje težine. Sada mogu više da učestvujem u njihovim životima. Naučila sam i da uz pravi stav mogu da postignem bilo šta", zaključila je Kler.



Нема коментара :

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.