analytics

09 новембар, 2012

Trener poznatih savetuje

 

     Kristofer kros Lejns je poznatoj glumici pomogao da izgubi 23kg, da se vrati maratonu i da izgleda bozanstveno. Pored nje, pomogao je mnogima u The Biggest Loser da promene uzegli stil zivota i postanu fizicki aktivniji. Evo nekoliko njegovih saveta:

     POČNITE POLAKO!
     Hodanje je najbolje za zapocinjanje fizicke aktivnosti. Ukoliko tome pridodate i redovne vezbe, ucinak je vise nego duplo bolji. hodanje brzim hodom 30 minuta, ucinice mnogo za Vas. ovo je upsela i Vačri bertineli kada je  4 dana pred svoj 50. rodjendan 2010g istrcala bostonski Maraton za 5h i 14 minuta.

    NADJITE SABORCA!
   Ukoliko nadjete nekoga ko ce se sa Vama baviti fizickom aktivnoscu, imate sve uslove da ikada ne posustanete. jedan drugog cete bodriti, i nece vam biti dosadno.

    POSTAVITE SEBI CILJEVE!
    Lejns navodi da je imao klijenta koji je mogao samo 30 sekundi da hoda na traci kada su poceli. Danas svaki dan po sat vremena provodi na traci. Ili mozete sebi reci da cete sledece priolece deo pretrcati, deo prosetati u "trci zadovoljstva" na Maratonu.

    IZBACITE GLUPE IZGOVORE!
    Nikome nije lako da sistematicno bilo sta radi, a narocito nesto sto trazi napor. To radite zbog sebe, svoje dece kojima dajete primer, svog zdravlja, svog boljeg raspolozenja. 
   
  







Нема коментара :

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.